Heerlijk genieten

op een boogscheut van Sarnano, Italië

Borgo di Tenna

Borgo di Tenna is een vakantiewoning in Le Marche, Italië. Op de rand van het natuurpark ‘Parco Nazionale dei Monti Sibillini’, in de gemeente Sarnano.
Deze vakantiewoning ‘Borgo di Tenna’ kan als vakantiehuis gehuurd worden en eventueel uitgebreid met een glampingtent zodat twee gezinnen kunnen resideren.  Het vakantiehuis is door de Belgische eigenaar gebouwd met het oog op privacy, rust, comfort en éénheid met de omringende natuur.

Respectvol genieten dus, in een hypermoderne omgeving met prachtig zicht op een goedbewaard middeleeuws dorp.

Het 5ha groot domein van Borgo di Tenna met een glamping tent en een panoramisch zwembad vormen een ideale vakantiebestemming voor wie het traditionele massatoerisme wil verlaten en het echte ‘Bella Italia’ wil ontdekken.

800m boven de zeespiegel, op de grens tussen de Sibbilijnse bergen en de Italiaanse heuvels.
Midden in de natuur en met een adembenemend zicht op het lager gelegen Sarnano, een typisch Italiaans middeleeuws dorp dat een evenwicht vond tussen toerisme en traditie.

SlapenSlapen

Borgo di Tenna is compact gebouwd maar biedt alle comfort.
De slaapkamer telt vier slaapplaatsen (2x1 + 1x2), in de living is een volwaardig dubbel bed weggeborgen in het meubilair. Borgo di Tenna is in zomerse omstandigheden geschikt voor maximum zes personen. Op het domein bevindt zich ook een glamping tent die eveneens zes personen kan huisvesten. De tent heeft afzonderlijk sanitair en een eigen luxueuze keuken. 

In de winter is het een ideale weekendbestemming voor een gezin met maximum 2 kinderen. Grotere groepen kunnen 's zomers de glamping tenten huren.
Het totale complex biedt slaapgelegenheid aan 12 personen.

LevenLeven

De leefruimte van Borgo di Tenna is uitgerust met een moderne ruime keuken, royaal voorzien van de nodige toestellen en uitrusting. Keuken en leefruimte sluiten naadloos aan met een terras onder een pergola.
Relaxte zomerse barbecues met direct contact tussen keuken, terras en tuin zijn evident. De leefruimte heeft ook een modern haardvuur voor sfeer en als aanvulling op de vloerverwarming.

Aan de keuken paalt een semi-overdekt terras. Een pergola zorgt voor voldoende schaduw, langs een open achterzijde komt ’s zomers een verfrissende bries van de achterliggende heuvels.

De tuin en het zwembad (een infinity pool van 10x6m) zijn privaat en worden uitsluitend gebruikt door de bewoners van het huis en de glamping tenten. 

PraktischPraktisch

Gemakkelijk bereikbaar met de wagen maar een routebeschrijving voor de laatste kilometers is noodzakelijk. Google Maps en GPS situeren de site immers ‘offroad’ maar landwegen tot aan Borgo di Tenna zijn vlot toegankelijk.
Nabije luchthavens zijn Perugia, Ancona, Pescara & Rome.

Huren in het hoogseizoen (juli-aug) gaat per week van zaterdag op zaterdag.
De tussenseizoenen en de winter kan je huren op dagbasis.
Ook weekendformules zijn mogelijk. Je kan rechtstreeks een informatieaanvraag indienen via onderstaand formulier.

OmgevingOmgeving

Borgo di Tenna is gelegen in Sarnano, centraal Italië in de regio Marche, grenzend aan Umbrië. Een ideale uitvalsbasis voor mountainbikers, wandelaars, bescheiden klimmers en liefhebbers van authentieke Italiaanse dorpen, op de grens tussen hooggebergte Monti Sibbilini – tot 2400m) en het typisch Italiaans heuvellandschap.

De Adriatische kust is vlot bereikbaar en biedt naast mooie zandstranden, kliffen en palmrijke wandeldijken een grote variatie aan mogelijkheden voor de meer sportieve kusttoerist. De toeristische infrastructuur is overal goed uitgebouwd maar het gebied geniet toch van een rustige drukte.

Contacteer onsContacteer ons

Interesse in een verblijf bij Borgo di Tenna, of heeft u nog enkele vragen?
Wenst u een prijsaanvraag door te sturen, of wil u weten of uw vakantieperiode nog beschikbaar is? Aarzel niet en contacteer ons via het formulier, en wij trachten u zo snel mogelijk van antwoord te voorzien.

Formulier